In memoriam

In memoriam – kapetan Vojne policije Vladan Jovanović

Uz sve vojne počasti i plotun, porodicu, prijatelje i poznanike, danas je na Tijabarskom groblju sahranjen kapetan Vladan Jovanović, pripadnik Trečeg bataljone Vojne policije iz Niša, koji je pre tri dana poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Sahrani kakva se ne pamti, uz sve vojne počasti,  prisustvovale su Jovanovićeve kolege iz Niša i Vranja, prijatelji, poznanici, ali i fudbaleri “Senjaka” i “Prčevca” za koje je igrao.

U ime Vojske Srbije, od mladog kapetana koji je iza sebe ostavio suprugu Vesnu, oca Milorada, majku Dragicu i sestru Mijilanu, oprostio je  zamenik komandanta Trećeg bataljona potpukovnik Dragan Stevanović.

-Naše poznanstvo traje godinu dana, ali čim sam te video znao sam da se odlikuješ velikim ljudskim kvalitetima….Ostaćeš upamćen kao vredan, radan, brz i staložan. Poginuo si na dužnosti, neka ti je večna slava i hvala-rekao je potpukovnik Stevanović.

Od Jovanovića se oprostio i Bojan Ilić, u ime saigrača iz FK Spartak iz Prčevca.

-Za FK Prčevac Vlada je igrao 12 godina, odigrao 120 utakmica i postigao 41 gol. Osvojio je Okružnu ligu, Kup grada, igrao u Niškoj zoni. Vlada je bio izuzetan sportista, pre svega dobar čovek i vojnik za primer-poručio je Ilić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker