Sport

Međunarodni seminar realnog aikidoa

KBK „Crna Kobra“ i realni aikido Crna Kobra organizovao je u Hali Pedagoške akademije, prvi Međunarodni seminar realnog aikidoa. Seminar je vodio majstor Igor Petrović, crni pojas 6. Dan, sa majstorima Svetskog centra realnog aikidoa. Seminaru je prisustvovala i ćerka pokojnog Grandmastera Ljubomira Vračarevića, osnivača ove veštine, Sanja Vračarević.

Prilog TV Pirot.

Bilo je 116 učesnika. Pored domaćina na seminaru su učestvovali i KRA” Vračarević” iz Beograda, KRA “Lazarevi Vitezovi” iz Kruševca, KRA “Brzi Brod” iz Niša, KRA “Bodyguard” iz Leskovca, KRA “Feniks” iz Niša, KRA “Soke” iz Paraćina, KRA “Mir” iz Niša, SRA “Palaestra” , kao Bugarska akademija realnog aikidoa i CRA “Marui” iz Makedonije. Na seminaru su učestvovali i pripadnici Interventne jedinice PU Pirot.
Posebna zahvalnost Svetskom centru realnog aikidoa na podršci koju su pružili da se ovaj seminar održi, kao i Sanji Vračarević, Igoru Petroviću, Dušanu Mitroviću i ostalim majstorima SCRA koji su svojim prisustvom uveličali i doprineli da se veština realnog aikidoa i Duh našeg pokojnog Grandmastera Ljubomira Vračarevića širi i oseti tokom seminara – kaže Goran Krstić, predsednik kluba i majstor realnog aikidoa.

121212

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker