Sport

Medalje za pirotske gimnastičare

U subotu 20. Oktobra održano je 2. kolo Jugoistoka Srbije u C programu u muškoj sportskoj gimnastici. Takmičenje je održano u Knjaževcu gde je domaćin takmičenja bio GK OLIMP. Ovo je prvo takmičenje u nastavku jesenjeg dela sezone i takmičari Gimnastičarskog kluba SOKO su ostvarili zapažene rezultate.

 

GK SOKO 2011 Pirot je predstavljalo 14 takmičara u 3 starosne kategorije. Mlađi pioniri zauzeli su 2. mesto ekipno u stastavu Luka Todorović, Andrija Jovanović, Andrija Petković, Aleksandar Branković i Nikola Stanković. U kategoriji starijih pionira osvojeno je 3. mesto ekipno u sastavu Aleksa Todorović, Miloš Rančić i Janko Živković. U kategoriji kadeta pojedinačni plasman zauzeo je Marko Rančić osvojivši srebrnu medalju.

Ovom prilikom nastupilo je 7 debitanata u najmlađoj kategoriji i najavilo dobro vežbanje u budućnosti . Dobrim plasmanima sa prvog i drugog kola naš klub se plasirao na Državno prvenstvo u Kostolcu 10.novembra u tri starosne kategorije. Čestitke našim gimnastičarima na dobrom vežbanju i zapaženim rezultatima, poručuju iz ovog kluba.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker