Medalje za gimnastičare

Danas je u Kruševcu održano I kolo C programa u muškoj i ženskoj  sportskoj gimnastici. Takmičenje je organizovano pod okriljem Gimnastičkog Saveza Jugoistočne Srbije i DGK Napredak Kruševac.

Na današnjem takmičenju naši takmičari su uspeli da se domognu priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U zenskoj sportskoj gimnastici Ekipa kadetkinja osvojila je 1. mesto ekipno u sastavu Nadja Djorev, Andjela Mladenović i Vera Pešić, gde se u pojedinačnoj  konkurenciji Nadja Djorev okitila zlatnom medaljom a Andjela Mladenović bronzanom sto predstavlja sjajan uspeh naših takmičarki koje imaju dugogodišnje iskustvo.

U kategoriji omladinki Marija Jovanović i MiIica Aleksić nastupile su pojedinacno ali nisu uspele da se domognu medalja u izuzetno jakoj pojedinačnoj konkurenciji. Kategorija starijih pionirki u sastavu Petra Panić, Hristina Kamenović, Danica Pejcić,Sofija Nikolić i Lara Madić,  zauzela je 9.mesto ekipno sto u ovom trenutku predstavlja maksimum ali i puno postora za napretkom u nastavku sezone.

Na ovom takmicenju jedna od sutkinja bila je Nadja Panić nasa aktivna seniorka iz A programa.

U muškim kategorijama u kategoriji kadeta naš klub ekipno je zauzeo I mesto u sastavu Marko Rancic, Milos Rancic, Jani Delale i Nikola Igić gde su i pojedinačna odličja stigla u Pirot. U kategoriji starijih pionira ekipa u sastavu Luka Todorović, Aleksa Todorović i Janko Živkovic zauzela je III mesto. Kategorija pionira u sastavu Andrija Jovanović, Andrija Petković , Djordje Simonović,  Pavle Simonović i Mihajlo Golubović zauzela je IV mesto ekipno.

Ovim takmičenjem završeno je prolećno kolo u C programu gde su postignuti jako dobri rezultati koji nam daju sjajnu potporu u nastavku takmičarske sezone , sledeće nedelje očekuje nas početak takmičenja u A programu na nivou regiona u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici .

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar