Maturanti Gimnazije uplatili 109.000 dinara za lečenje Matee Lazarevića

Humani maturanti pirotske Gimnazije danas su, u okviru velike humanitarne akcije koju realizuju pirotski maturanti u saradnji sa Humanitarnom organizacijom “Dobre vile”, uplatili 109.000 dinara na namenski račun za lečenje našeg teško obolelog malog sugrađanina Matee Lazarevića, koji boluje od hepatitisa B, epilepsije, a od rođenja je zbog komplikacija na crevima imao čak sedam teških operacija. 

maturanti gimnazija matea lazarevic

-Danas smo uplatili na namenski račun za lečenje Matee Lazarevića 109.000 dinara, sakupljenih od strane maturanata Gimnazije, koji su novac, umesto za kupovinu skupih maturskih odela, dali u humanitarne svrhe-kazala je Pirotskim vestima maturantkinja Gimnazije Ena Mitrović.

Matei Lazarević za skupu specijalnu uvoznu hranu, lekove i terapije neophodno je svakog meseca po nekoliko desetina hiljada dinara, koje njegova porodica nije u stanju da obezbedi zbog činjenice da majka Monika godinama ne radi nigde a otac Miljan radi za minimalac.

Maturanti Gimnazije su već pomogli na ovakav način našu malu sugrađanku Milu Panić, kojoj su nedavno na račun za lečenje uplatili 93.980 dinara. Pogledajte opštirnije o toj akciji u sledećem tekstu:

Pirotski maturanti položili ispit iz humanosti najvišom ocenom, uplaćeno 93.800 dinara za Milu Panić

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar