Sport

Marko Vidojević odlazi iz Radničkog

Marko Vidojević, koji je u protekloj  sezoni bio na čelu Radničkog iz Pirota, imenovan je za novog trenera Leotara iz Trebinja. Vidojević posjeduje UEFA PRO trenersku licencu, a u dosadašnjoj karijeri je vodio Radnički iz Pirota Igalo, Brskovo, Bokelj, Jezero i Grbalj. Sezone 2018/2019 Vidojević je sa Radnićkim osvojio prvenstvo i obezbedio plasman u Prvu ligu Srbije.

U izjavi za Pirotske vesti, Vidojević kaže da se zahvaljuje upravi kluba na čelu sa predsednikom Bratislavom Ćirićem, stručnom štabu, igračima i svim zaposlenima u klubu na korektnoj i uspešnoj saradnji u prethodnih godinu dana. “Smatram da smo formirali respektabilnu grupu igrača koji bi uz kvalitetan rad u predstojećem periodu mogli da ostvare ciljeve kluba a to je plasman u viši rang takmičenja” – kaže Vidojević.

Prvi trening sa prvotimcima Leotara, Vidojević će odraditi u subotu. Njemu će pomagati Damjan Ratković, Anel Ramić i Darko Jegdić (u radu sa golmanima), a u slučaju potrebe stručni štab će biti dodatno dopunjen.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker