Marko Vidojević napušta Radnički. Predsednik Nikolić: Neformalni konkurs za predsednika je otvoren

Jedan od najupešnijih trenera Belih poslednjih godina Marko Vidojević odlučio je da iz porodičnih razloga napusti kormilo Belih. Kako je kazao Vidojević na konferenciji za štampu, na ovakav korak odlučio se pre svega iz porodičnih razloga. Predsednik kluba Zoran Nikolić kazao je da mu je žao zbog činjenice da Vidojević napušta Bele, ali da njegovu odluku u potpunosti razume jer su u pitanju pre svega ljudski razlozi. Vidojević će preuzeti kormilo ekipe Grbalj, koja nastupa u prvoj ligi Crne Gore. Predsednik Nikolić je na kraju konferencije kazao da je otvoren i “neformalni konkurs za predsednika kluba”. 

Vidojević je kazao da mu je izuzetno žao što napušta Radnički, naročito u situaciji kada je tim kompletno oformljen, kada je atmosfera u timu veoma dobra, zadovoljavajući su i rezultati.

-Ipak, siguran sam da Radnički ostaje u dobrim rukama, tu je pomoćni trener – odlični Milan Ćirić, tu su i Baki Savić i Nenad Jončić, sve su to odlični i iskusni ljudi, imali smo i Milana Stavela do skora koji je takođe odlično radio tako da klub ostaje u dobrim rukama-poručio je Vidojević.

Predsednik Nikolić je kazao da mu je iskreno žao zbog odlaska odličnog trenera Vidojevića, i da se nada da će u budućnosti ponovo doći do saradnje.

-Neformalni konkurs za predsednika je otvoren. Svi oni koji misle da mogu to da rade bolje, biće mi drago. Radnički postoji dugo i mi smo tu samo da dam doprinos našem voljenim klubom-kazao je predsednik Nikolić.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar