Sport

Marko Vidojević danas zvanično preuzeo “kormilo” Belih

Marko Vidojević danas je zvanično promovisan za novog trenera Radničkog. Vidojevića je predstavio predsednik Radničkog Zoran Nikolić koji je kazao da se nada da će Beli u nastavku prvenstva igrati onako kako su igrali u poslednjem meču protiv Budućnosti iz Popovca, koja je “petardom” ispraćena iz Pirota. Vidojeviću je ovo drugi put da radi u Radničkom jer je pre više od deset godina bio pomoćnik treneru Vignjeviću. 

-Njemu nije prvi put da je u Pirotu. Želja nam je da igramo onako kako smo igrali u proteklom kolu i protekle nedelje, pre svega u segmentu odnosa prema igri. Nadam se da ćemo takvu igrati imati i u nastavku prvenstva-kazao je predsednik Radničkog Zoran Nikolić.

 

-Bez obzira na rang takmičenja, Radnički zaslužuje više, radićemo na tome da vratimo ekipu tamo gde i pripada. Ambicije su da svake nedelje idemo na pobedu, imamo bodovni zaustatak, nemamo prostora za kalkulacije jer ćemo se boriti za prvo mesto na tabeli-kazao je trener Vidojević.

Nemanja Milošević, prvotimac Belih kazao je da u subotu ekipu Radničkog očekuje težak meč u Paraćinu.

-Nadamo se da ćemo tamo nastaviti niz koji smo započeli pre nedelju-dve i nadamo se da će sve biti u redu-kazao je Milošević.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker