Marko Kostić nastavlja dominaciju. Peta titula šampiona Srbije na vidiku

Proteklog vikenda održana je osma trka za Šampionat Srbije u motocross-u u  Tovariševu pored Bačke Palanke. Naš sugradjanin Marko Kostić takmičio se u najjačoj klasi MX1. Marko je obe trke odlično startovao nakon čega je rutinski osvojio prvo mesti i trenutno je vodeći u Šampionatu u klasi MX1.

Organizacija je po Kostićevim rečima bila vrhunska, a poslednja trka održaće se u Bačkoj Topoli gde bi ako sve bude uredu, Marko lako mogao da postane šampion države.
https://youtu.be/vNUgAI-CAcY
-Tri za redom, šta da kažem osim toga da sam prezadovoljan svojom vožnjom. Iako se borimo sa teškom finansijskom situacijom, bez skoro ikakve pomoći i sponzorstva,  ali šta je tu je! Guram dalje i borim se za bolje sutra, očekujem da ću uspeti da izdržim i poslednju trku i tako osvojim petu titulu šampiona Srbije. Posle prvog dela sezone nisam ni mogao da predpostavim da ću uspeti da preuzmem vodeću poziciju i da se borim za šampionsku titulu. Veliki trud se isplatio i jako sam srećan zbog toga. Želim da se zahvalim svima koji me podrzavaju, pre svega porodici i prijateljima i naravno mom dugogodišnjem sponzoru ,,My Place Caffe”, firmi ,,Elport” i ” BoosterEnergy “
Photo credit : @nemanjaVukovic_84

1 Komentar

  1. Pingback: Marko Kostić nastavlja dominaciju. Peta titula šampiona Srbije na vidiku | Pirot Info

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar