Ljudi velikog srca

Marija Šerifović peva večeras za pomoć lečenju male Minje

Koncert će biti održan od 19 sati putem YOUBOX muzičke platforme kojoj se pristupa preko aplikacije dostupne za sve mobilne pametne uređaje

Jedan od najboljih vokala današnjice na srpskoj muzičkoj sceni, ali i šire, Marija Šerifović, koja je prošlog leta nastupala i u Pirotu, večeras će putem Youbox aplikacije, odnosno muzičke platforme,  koja se može skinuti i a Aplle store-a i Google Play-a, kao i sa App Gallery.

Sav prihod biće namenjen lečenju male Minje Matić, devojčice koja boluje od teškog oblika spinalne mišićne distrofije i hitno joj je potrebna ogromna suma novca kako bi dobila terapiju.

-Vremena je malo, stvar je vrlo ozbiljna. Pevaću dokle god me grlo bude služilo, satima, pevaću dok svi zajedno ne sakupimo novac-kazala je Marija u svom obraćanju uz poziv svima da slanjem SMS poruka sa sadržinom  845 na broj 3030 pomognu lečenje malog anđela. Marija je pozvala sve kompanije da se jave na +381648157370, +381648157371 i +381648157372 i doniraju novac koji bi pomogao maloj Minji u njenoj borbi za život.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker