Ljudi velikog srca

“Mame Mrazice” – humanitarna akcija fejsbuk grupe “Mame Piroćanke”

Fejsbuk grupa Mame Piroćanke u saradnji sa Ivanom Kostić, poznatom humanitarkom, organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića i sredstava za one kojima je pomoć potrebna. Ova akcija pod nazivom Mame Mrazice biće održana 23.decembra u dečijoj igraonici Šapica od 17 do 18 časova.

Marija Minić kao inicijator i pokretač ove akcije naglašava da se pored paketića mogu doneti i drugi prilozi koji su neophodni ovim porodicama.

-U želji da deci i njihovim roditeljima izmamimo osmehe u vreme praznika, obaveštavam građane da u igraonici Šapica mogu da donesu paketiće, slatkiše, slaniše, igračke, društvene igre, bojanke, opremu za bebe, kozmetiku i hemiju, ali i bilo šta drugo što bi obradovalo decu. Pored toga, bilo kakva pomoć za njihove mame i tate biće dobrodošla. Igraonica Šapica će ovom prilikom biti otvorena za igranje, a društvo će deci praviti Deda Mraz i Baka Mrazica. U akciju Mame Mrazice već su se uključile neke prodavnice, marketi, frizerski saloni, a ovom prilikom pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da nas podrže. Sav prilog biće podeljen porodicama slabijeg materijalnog stanja u Pirotu i okolini-kaže Minićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker