Gradska hronika

Mame koje imaju podršku duže doje

UG Roditelj Pirot  večeras od 18 sati u holu Doma kulture organizuje radionicu  “Mame koje imaju podršku duže doje” kao centralnu aktivnost projekta koji se ralizuje pod pokroviteljstvom grada Pirota u okviru Lokalnog plana akcije za decu. Ovo je ujedno doprinos u obeležavanju Svetske nedelje dojenja koja traje od 1. do 7. avgusta i obeležava se u više od 170 zemalja sveta. Sutra, u subotu 6. avgusta od 19 sati ispred Doma kulture održaće se  “Puzijada 2022”, druženje beba kroz puženje.

Aleksandra Todorović, predesdnica UG Roditelj Pirot kaže da je radionica “Mame koje imaju podršku duže doje” interaktivnog karaktera. Prijavljeno je oko 40 majki i trudnica sa ciljem da razmene  iskustava o dojenju, međusobno se  povežu i ohrabruju. Ujedno ovo je i promocija Savetovališta za dojenje koje funkcioniše u okviru udruženja Roditelj a putem kojeg majke mogu dobiti sve potrebne informacije i savete.

U subotu 06.08.2022 godine od 19 sati preko četrdeset prijavljenih beba puziće ispred Doma kulture kao učesnici manifestacije “Puzijada 2022.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker