Ostale vesti

Mališani “osvojili” jedan od najlepših vidikovaca u Srbiji – Kozji kamik na Staroj planini

Sportsko udruženje POBEDNIK pored obavljanja svojih redovnih aktivnosti u sali, kontantno radi i na promociji zdravog stila života i usvajanja zdravih životnih navika. 

Kako bi zavoleli okruženje u kojem živomo i kako bi razvili svest o značaju i očuvanju životne sredine, moramo naše najmlađe članove upoznati sa prelepim predelima našeg kraja. Pešačenja su odličan način da našu ideju sprovedemo u delo. Iz tog razloga ovog vikenda pozvali smo zainteresovane roditelje da nam se zajedno sa svojom decom pridruže u osvajanju jednog od najlepših vidikovaca našeg okruženja, u osvajanju Kozjeg kamena. Vremenski uslovi bili su odlični, a naši POBEDNICI savladali su sve prepreke bez problema na putu do vrha, sa kojeg se pružao prelep pogled na na Zavojsko jezero.
Pored prelepog pogleda, primetno je da su deca i roditelji uživali u vremenu koje su proveli zajedno i druženju sa celom ekipom, poručuje Nemanja Cvetković, iz Pobednika i dodaje:
-Ovakve akcije od ogromnog su značaja za jačanje i pripadnost grupi, konkretno našeg udruženja. Kao prvi uzori deci, roditelji su danas svojim ličnim primerom osnažili decu i dali im podstrek da su na pravom putu i da nastave tim putem. Svedoci smo ubrzanog načina života. Zbog prezauzetosti roditelja tokom radne nedelje, deci nedostaje slobodno vreme koje bi sa njima trebali da provedu zajedno. Drago mi je što se jedna grupa roditelja odazvala našoj akciji i prepoznala mogućnost da na neki način nadoknadi izgubljeno vreme tokom nedelje i provede ga kvalitetno sa svojom decom, kaže dr Nemanja Cvetković.
U planu je realizacija  sportsko-edukativnog kampa u Dojkincima tokom jula meseca. Sve informacije o programu rada, roditelji mogu pronaći na našem sajtu www.pobedniksport.com u delu kampovi. S obzirom da je broj dece po smenama ograničen, pozivamo roditelje da što pre prijave decu i omoguće im nezaboravan provod sa svojim vršnjacima u srcu netaknute prirode, naše prelepe Stare planine.
Radujemo se novim avanturama koje su pred nama i očekujemo veći broj dece i roditelja da nam se pridruže u realizaciji naših aktivnosti.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker