Oglasi

Majsko PULSiranje u znaku SPORTA!

Proleće je i vreme kada se vraćamo u formu i pripremamo za letnje dane. Sportski brendovi će zato u PULS Shopping Parku, tokom „dana sporta„ 27. i 28. maja, dodatno promovisati ponudu opreme i rekvizita. Takođe, spremili su i iznenađenja, popuste i akcije. Za rekreativce i one koji razmišljaju o ozbiljnijim sportskim aktivnostima, PULS Shopping Park je pripremio demonstraciju popularnih sportova za sve uzraste i oba pola. U petak 27. maja (17-18h) predstaviće se klub ritmičke gimnastike Una 010, dok će u subotu 28. maja (17-18h) svoje veštine demonstrirati košarkaši KK Probasket uz poziv posetiocima da im se pridruže.

Za pratioce PULS-a spremni su i konkursi na društvenim mrežama. Tokom četiri subote u maju na Instagramu „PULSiramo do poklona“ i dele se vaučeri u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu u različitim radnjama ritejl parka. A na Facebook-u, „PULSiramo u ritmu sporta!“ Najkreativnije na Fejsbuk konkursu čekaju poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara.

Sve informacije o aktuelnim dešavanjima i konkursima potražite na sajtu www.pulsshoppingpark.rs ili na Instagram i Facebook profilima vašeg PULS-a.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker