Oglasi

Majsko PULSiranje: Prolećno buđenje u znaku matura!

Maj je mesec buđenja prirode, lepote i novih početaka. PULS Shopping Park će u tom ritmu nastaviti da slavi mladost i zdravlje zanimljivim dešavanjima, bogatim ponudama i sjajnim akcijama popularnih brendova.

Pred nama su dani koji označavaju i približavanje kraja školske godine, a najznačajniji su onima koji „maturiraju“ jedno životno doba i spremno čekaju nove izazove. PULS Shopping Park uvek podržava generacije koje dolaze, a ovoga puta uz sjajne modne kolekcije za maturante – velike i male. Tokom šoping vikenda 21-22. maja modni brendovi će se potruditi da ponude najelegantnije i najnovije modele i aksesoare za svečane prilike kakve su maturske večeri. PULS se, sa brendovima, pobrinuo da posetioce obraduju popusti i najpovoljnije cene. PULS misli i na one kojima su ovi dani uobičajeni i za njih će se naći nešto na sniženjima i akcijama tokom šoping vikenda. A da šoping protekne u opuštenoj atmosferi u subotu 21. maja pobrinuće se DJ sa pažljivo sastavljenom muzičkom listom.

Poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara

Za pratioce PULS-a spremni su i konkursi na društvenim mrežama. Tokom četiri subote u maju na Instagramu „PULSiramo do poklona“ i dele se vaučeri u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu u različitim radnjama ritejl parka. A na Facebook-u, za početak „PULSiramo u ritmu matura!“ a onda nastavite da pratite profil za sledeći konkurs! Najkreativnije na Fejsbuk konkursima čekaju poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara.

Sve informacije o aktuelnim dešavanjima i konkursima potražite na sajtu www.pulsshoppingpark.rs ili na Instagram i Facebook profilima vašeg PULS-a.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker