Vasić: Proglašenje Slobodne zone Pirot najboljom Zonom u Evropi – događaj godine u Pirotu

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za novinare kazao je da je u mnoštvu pozitivnih i dobrih stvari koje su se desile u našem gradu proglašenje Slobodne zone Pirot najboljom slobodnom zonom u Evropi – događaj koji je obeležio godinu za nama. 

-U toku 2018. godine bilo je dosta lepih događaja, ocenujemo je kao uspešnu godinu, godina jubileja, organizovali smo naučne konferencije, susrete istoričara, obeležili 95 godina od početka izgradnje Keja i druge jubileje. Zacrtali smo ambiciozne planove za javna preduzeća u 2019. godini. Od većih uspeha u godini za nama izdvojio bih nastavak uređenja Keja, uređenje pirotske tvrđave kao simbola Grada, uspeh koji je postigla Slobodna zona Pirot koju je Fajnenšel tajms proglasio najboljom u Evropi. U novogodišnjoj noći ćemo imati puno gostiju iz Bugarske i drugih gradova što takođe raduje-kazao je Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1