Vasić: Pošumljava se Sarlah, obnavlja drvored ka Gnjilanu a oko Kompenzacionog bazena pravi nov drvored

Podelite

Na konkurs Ministarstva zaštite životne sredine koji za cilj ima pošumljavanje širom Srbije, Grad Pirot konkurisao je projektom zahvaljujući čijoj realizaciji će biti izvršeno pošumljavanje Sarlaha, ali i obnovljen drvored prema selu Gnjilan, dok će oko Kompenzacionog bazena biti posađen potpuno novi drvored, kazao je gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić Pirotskim vestima. Vrednost ovog projekta je oko šest miliona dinara. 

-Mi hoćemo deo Sarlaha koji je pod ingerencijom Grada da pošumimo, ali i da obnovimo drvored od raskrsnice za Barje Čiflik prema Bolnici, i da oko velikog Kompenzacionog bazena napravimo veliki drvored u dužini od oko tri kilometara. To će biti novo šetalište na kome će moći da uživaju Piroćanci To nam je već dugo u planovima-kazao je Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1