Uroš Mijalković pozvao naše mlade sugrađane da se bave sportom i učestvuju u ovogodišnjoj Božićnoj školi sporta

Podelite

Najuspešniji pirotski sportista – seniorski reprezentativac u karateu Uroš Mijalković, član KK Proleter pozvao je sve mlade Piroćance da učestvuju u radu ovogodišnje Božićne škole sporta, izaberu neki od ogromnog broja potpuno besplatnih sportskih aktivnosti i provedu zimski raspust na najbolji mogući način. Božićnu školu sporta organizuju Sportski centar Pirot i Grad Pirot. Svake godine naši mladi sugrađani mogu da biraju neke od preko 50 potpuno besplatnih sportskih sadržaja, ali i sadržaja koji nisu vezani za sport poput crtanja, izrade pirotskog ćilima, slavskog kolača i mnogo drugih sadržaja. 

Ovogodišnja Božićna škola sporta počinje 1. februara. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1