Uređuju se pirotske svetinje, Tijabarska crkva dobija novi Parohijski dom, uređuje se dvorište u Pazarskoj crkvi

Podelite

Gradska uprava finansira radove na velikom broju verskih objekata svake godine, a za ovu godinu iz gradskog budžeta izdvojeno je devet miliona dinara za ovu namenu. U toku su radovi na izgradnji parohijskog doma u dvorištu Tijabarske crkve, u Pazarskoj se uređuje dvorište i litijska staza, a radi se i u osam seoskih bogomolja, kazao je pomoćnik gradonačelnika Bojan Ranđelović. Sveštenik Živko Milović kazao je da je značaj radova u Tijabarskoj crkvi veliki jer će kada parohijski dom bude završen, sveštenici biti na raspolaganju vernicima stalno jer će sa porodicama živeti upravo u parohijskom domu, gde se grade tri stambene jedinice. 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1