U planu opremanje renovirane srednjovekovne tvrđave

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je Pirotskim vestima da će Grad nastojati da se već ove godine nastavi da radi na daljem opremanju renovirane srednjovekovne tvrđave Momčilov grad kako bi kroz dodatne sadržaje ovaj turistički biser našeg grada bio još atraktivniji. 

Foto Igor Đorđević

-Građevinski deo je završen ali tvrđavu treba napuniti sadržajima da bi ona bila atraktivija posetiocima. S tim u vezi javićemo se na konkurs Ministarstva kulture pod nazivom “Gradovi u fokusu” već u toku ovog meseca-kazao je Vasić.

U planu je izrada programa virtuelnog obilaska tvrđave a u planu su i opremanje suvenirnice i drugih objekata koji bi dali novu dimenziju ovom jedinstvenom kompleksu kakvim se retko koji grad u Srbiji može pohvaliti.

Povezane vesti:

 

Otvorena renovirana srednjovekovna tvrđava Momčilov grad

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: Pirot vesti Pogledajte kako je nekada izgledala tvrđava na Kaleu u emisiji "Kocka, kocka, kockica" iz 1980. godine | Pirot vesti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1