U 2019. godini za investicije u infrastrukturu oko tri miliona evra

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić izjavio je da će tokom naredne godine za realizaciju novih infrastrukturnih projekata biti investirano oko tri miliona evra iz gradskog budžeta. 

-Mi smo planirali negde oko 170 miliona dinara za investicije. Već znamo da ćemo preneti u narednu godinu neke investicije poput sređivanja ulice Ruzmarina, fasade u Knjaza Miloša, sređivanje ulice 7. juli. To je negde oko pedesetak miliona dinara. Dodatnih 120 miliona dinara očekujemo za investicije u februaru mesecu. To je ukupno 350 miliona dinara, dakle tri miliona evra samo za investicije samo iz gradskog budžeta. Takođe, tu su i projekti iz prekogranične saradnje koji treba da se realizuju, zatim projekti iz raznih ministarstava, projekti koji se realizuju kroz saradnju sa Kancelarijom za javna ulaganja Vlade Srbije tako da nas naredne godine zaista očekuje puno posla. U toku ove godine smo pripremili negde oko 80 projekata za razne infrastrukturne investicije. Spremni smo i za investicije, konkurse, za sagledavanje potreba nadalje-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1