Sportski centar Pirot: Više od 50 potpuno besplatnih programa u Božićnoj školi sporta

Podelite

Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević kazao je Pirotskim vestima da se uveliko privode kraju pripreme za Božićnu školu sporta 2019. na kojoj će svim pirotskim školarcima na raspolaganju biti više od 50 potpuno besplatnih sportskih ali i programa iz oblasti kulture, crtanja, škole gitare, pevanja i sličnih programa. 

-Sa Božićnom školom sporta krećemo za oko mesec dana. Na raspolaganju će mladima u Pirotu biti preko 50 programa, među kojima je i besplatno skijanje, klizanje, plivanje na Zatvorenom bazenu i veliki broj drugih programa. Pirot je zaista grad koji se maksimalno trudi da sport bude dostupan svima. Ako pogledate samo skijanje, u drugim gradovima čas skijanja košta od 10, 15 evra pa naviše, a u Pirotu u okviru Božićne škole imamo potpuno besplatnu školu skijanja sa obezbeđenim prevozom, trenerima, instruktorima i povratkom nazad u Pirot sa Gradskom skijališta na Planinarskom domu-kazao je Pirotskim vestima direktor Đorđević.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1