Saradnja sa Privrednom komorom Burgas

Podelite

Sporazum o saradnji između UO Privredne komore Pirot i Trgovinsko – industrijske komore Burgas potpisan je 04. oktobra 2018. godine u prostorijama Komore u Pirotu, sa ciljem jačanja konkurentnosti privrede, razmene iskustava i promocije razvoja trgovine i ekonomskih odnosa između Burgasa i Pirotskog okruga.

 

 

Potpisnici Sporazuma su predsednik Komore Burgas Canko Ivanov, i predsednik Privrednog saveta Grada Pirota Zoran Nikolić, ispred Komore Pirot.

Pored rukovodstva Komore, delegaciju Burgasa činili su predstavnici privrednih subjekata u oblasti bezbednosti, građevinarstva, poljoprivrede i auto industrije, koji su se sastali sa predstavnicima kompanija srodnih delatnosti sa teritorije Pirotskog okruga i razmotrili mogućnosti saradnje.

Predsednik Komore Burgas, Canko Ivanov izrazio je zadovoljstvo zbog spremnosti Komore Pirota da formalizuje saradnju između dve Komore, pokazao interesovanje za specifičnosti poslovanja ugovornih komora u Srbiji i predložio prezentaciju UO Privredne komore Pirot u Burgasu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1