Predstavnica ambasade Slovačke obišla Regionalnu deponiju Pirot – moguća donacija i saradnja

Podelite

Na inicijativu rukovodstva JKP Regionalna deponija Pirot, danas je održan sastanak u prostorijama  sa Helenom Zengo, saradnicom za ekonomska i trogovinska pitanja Ambasade Republike Slovačke u Srbiji. Sa gospođom Zengo razgovarali su direktor Regionalne deponije Nebojša Ivanov i njegovi saradnici Violeta Antić i Nenad Đorđević.

Predstavnica ambasade Slovačke nagovestila je mogućnost saradnje sa Regionalnom deponijom i mogućnost donacije u cilju opremanja savremene automatske meteorološke stanice a sve u cilju vršenja permanentnog monitoring nad parametrima koji su od važnosti za životnu sredinu a tiču se rada Regionalne deponije Pirot.

Helena Zengo je istakla da je Ambasada Republike Slovačke u Srbiji zainteresovana za buduću saradnju sa JKP Regionalnom deponijom Pirot, jednom od najsavremenijih deponija u zemlji i da će nastojati da ova važna donacija stigne u Pirot.

 

Pročitajte i sledeće povezane vesti:

Ambiciozni planovi Regionalne deponije, radiće se proširenje, pratiti kvalitet podzemnih voda…

 

Gradiće se drugo telo Regionalne deponije Pirot – investicija od 2.3 miliona evra

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1