Pomoć izbeglim osobama kroz kupovinu kuća na selu i nabavke građevinskog materijala

Podelite

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije objavio je javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu seoskih kuća i dodelu pomoći u vidu nabavke građevinskog materijala.


Pomoć se dodeljuje za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu seoskih kuća i dodelu pomoći u vidu nabavke građevinskog materijala.
Pomoć može biti dodeljena izbeglicama koje su, usled događaja iz perioda od 1991.godine. do 1995.godine stekle status izbeglice u Republici Srbiji , bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe.
Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je 23.07.2018.godine.
Obrazac prijave i druga potrebna dokumentacija može se dobiti u Gradskoj upravi Pirot kod poverenika za izbeglice i migracije u kancelariji broj 3 na prvom spratu.
Za bliže informacije zainteresovana lica mogu se javiti na telefon 305-503.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1