Počele obuke za buduće IT stručnjake

Podelite

Zahvaljujući projektu finansiranom od strane Ministarstva naučni tehnološki razvoj a koga uz podršku Grada Pirota sprovodi ZIP centar počele su obuke za prekvalifikaciju za oblast IT industrije. Predavanja su počela danas. Po rečima Miloša Colića iz ZIP centra, danas je startovala prva grupa a naredne nedelje će sa nastavom početi i druga grupa polaznika. Nastava će trajati do leta a iskusni predavači polaznike će obučavati za programiranje u C# programskom jeziku.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1