Mališani u ulozi gradonačelnika – počelo obeležavanje Dečje nedelje u Pirotu

Podelite

Povodom početka obeležavanja Dečje nedelje, po višegodišnjoj tradiciji, danas je u Svečanoj sali Grada Pirota održan prijem za mališane. Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić pokazao je mališanima i kako izgleda kabinet gradonačelnika, a oni hrabriji mališani oprobali su se, na kratko, i u ulozi gradonačelnika. 

Gradonačelnik Vasić kazao je u obraćanju da se, obavljajući svoju funkciju, posebno brine o pravima deteta.

-Radujem se mnogobrojnim aktivnostima tokom Dečje nedelje. Ove godine slogan je “Moje pravo je da živim srećno i zdravo” je pravilno odabran. Voleo bih da sva deca u Pirotu prožive detinjstvo sa puno lepih trenutaka jer vreme brzo prolazi. Trudili smo se i trudimo se da Pirot bude grad po meri dece. Na tome radimo dugo godina unazad i sve što radimo na infrastrukturi, sve je namenjeno deci-kazao je gradonačelnik Vasić.

Nadica Adamović, šef Službe za brigu o deci kazala je da je cilj velikog broja aktivnosti tokom Dečje nedelje da se unapredi kvalitet života dece, poboljšanje položaja deca u porodici, školi, povećanje bezbednosti dece i zaštite dece od nasilja u svakom obliku.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1