Delegacija Slobodne zone Šangaj u poseti Pirotu

Podelite

Danas je gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić, ugostio delegaciju iz kineske Slobodne zone Šangaja, predvođene zamenikom predsednika Zone gospodinom LiZhaoJie. Sastanku su takođe prisustvovali predsednik FEMOZA-e Juan Torrents, predstavnici Ministarstva finansija Republike Srbije Uprave za slobodne zone – direktor Milan Ristić i viši savetnik Vidak Tomić, kao i predstavnici Slobodne zone Pirot.
Gosti iz Šangaja izrazili su veliko zadovoljstvo što imaju priliku da posete Srbiju, Pirot i najbolju Slobodnu zonu u Srbiji. Oduševljeni gradom, za njih malim, ali lepo uređenim i čistim, vratiće se u njihovu zemlju sa puno pozitivnih utisaka, istakao je LiZhaoJie.


Gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić, zahvalio se na poseti i izrazio nadu da će saradnja Slobodne zone Pirota i Šangaja u narednom periodu biti još bolja.

Grad Pirot – pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1