Asfaltira se Ulica nosilaca albanske spomenice, investicija od preko pet miliona dinara

Podelite

Danas je počelo asfaltiranje Ulice nosilaca albanske spomenice. Za ovaj posao iz gradskog budžeta izdvojeno je oko 5.5 miliona dinara sa PDV-om. Dužina ulice je oko 220 metara. Radove su obišli zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović, šef kabineta gradonačelnika Aleksandar Ćirić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov. Izvođač radova je firma Drumovi AD.

Zamenik gradonačelnika Panajotović kazao je da se plan infrastrukturnih ulaganja za ovu godinu ostvaruje odličnom dinamikom, do sada je završeno dve trećine planiranih infrastrukturnih radova.

-Očekujemo da do kraja godine završimo sve planirane radove, a moram da kažem da su planovi za narednu sezonu veoma ambiciozni i očekujem da završimo duplo više posla nego ove godine kada je o infrastrukturnim radovima reč-kazao je zamenik Panajotović.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov kazao je novinarima da se asfaltira ulica u dužini od oko 220 metara.

-Radi se visinsko regulisanje šahti i slivnika, potpuno novi ivičnjaci na celoj deonici, dakle potpuno renovirana ulica. Mislim da meštani a i Gradska uprava može biti zadovoljna projektovanim rešenjem ove ulice a zatim i kvalitetom radova. Očekujem da danas ovi radovi budu okončani-kazao je direktor Svilarov.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1