Oglasi

LJUBA DISKONT – prvi OUTLET DISKONT U PIROTU. Dobar kvalitet UPOLA cene!

U Pirotu je, u strogom centru grada, pored zgrade glavne pošte, počeo sa radom LJUBA DISKONT, prvi outlet diskont u Pirotu u kome se može naći roba vrhunskog kvaliteta, isključivo originalna, najpoznatijih svetskih marki. Reč je o uvoznoj robi iz Nemačke.

Ono što kupci mogu da očekuju u LJUBA DISKONTU jeste izuzetan kvalitet, isključivo markirana roba, ali po vrlo pristupačnim cenama, garderobu i obuću za sve generacije.

Ljiljana Dobler, direktorka, kaže da je nakon 40 godina rada u Nemačkoj, došla u Srbiju, u rodni Pirot, tačnije u selo Krupac, gde je njeNa firma i registrovana.

-Firma i diskont se zovu po mom pokojnom ocu, u znak sećanja i zahvalnost. Od proleća planiram da u Krupcu otvorim još jedan diskont, koji bi robom snabdevao čitavu Srbiju. U ponudi imamo odeću i obuću za sve generacije, brendove poput Tom Tailor, Hilfinger, Adidas, Puma, kompletan program odeće i obuće za fitnes, ali i robu koju je gotovo nemoguće naći u ovom delu Srbije poput Simons Perle grudnjake iz Pariza, italijanske tašne od kože, markirane kožne jakne, haljine iz Nemačke…-kaže direktorka Dobler.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker