Kultura

Ljiljana Blagojević, Boža Marjanović, Mina Lazarević, Nada Blam, Vladan Savić, Sandra Bugarski i drugi velikani srpskog glumišta na Reviji malih formi u Pirotu

Dvanaesta Revija malih pozorišnih formi, u organizaciji Narodnog pozorišta u Pirotu, održaće se od 1. do 4. decembra u sali Narodnog pozorišta. Na repertoaru su četiri predstave koje će se igrati u terminima od 19 časova i 30 minuta. Revija će, praktično, biti završena predstavom pirotskog Narodnog pozorišta “Nemam da platim i neću da platim”, koja će biti odigrana u ponedeljak 6. decembra.

Ovo je prvi put da se Revija malih pozorišnih formi održava u decembru. Bilo je dosta poteškoća oko same organizacije, pre svega zbog korone, pa je termin pomeren za decembar, kaže, pored ostalog, direktor pirotskog Pozorišta, Gradimir Filipović.

Dejan Glišić, organizator pirotskog Narodnog pozorišta, kaže da su na repertoaru četiri predstave. Revija će biti otvorena monodramom Dragana Bože Marjanovića, pod nazivom “Živ mi ti” prema tekstu Branislava Markovića.

Ulaznice za predstojeću Reviju malih pozorišnih formi prodavaće se, prvenstveno, u kompletima kaže, organizatorka u Narodnom pozorištu, Slađana Petrović, ali moći će da se kupe i pojedinačno za određenu predstavu. Komplet ulaznica košta 1.600, a pojedinačna 500 dinara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker