Lokalna samouprava

Ljajić: Nesumnjivo, Vladan je jedan od najboljih gradonačelnika u zemlji

Danas je u popodnevnim časovima Pirot posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić,a njegov domaćin je bio gradonačelnik mr Vladan Vasić. Ministar i gradonačelnik zajedno su obišli novi hotel “Ana lux”, zatvoreni bazen i omladinski stadion. Ljajić je prijatno iznenađen onim što je video u Pirotu, napominjući da je Pirot mnogo napredovao od njegovog poslednjeg dolaska, pre par godina. 20161014_175533

– Skoro da nisam prepoznao Pirot od mog poslednjeg dolaska, ali to me i ne čudi jer Vladan je jedan on najboljih gradonačelnika u zemlji. To ne kažem zato što sam ovde u Pirotu, već to je ocena svih onih koji su na bilo koji način sarađivali sa vašim gradom. Danas smo ovde da vidimo na koji način možemo da pomognemo Pirotu, koji nesumnjivo ima velikog potencijala u budućnosti. Spremni smo da pomognemo u realizaciji vaših projekata – izjavio je ministar Ljajić.

Gradonačelnik Vasić zahvalio se ministru na poseti i istakao da Pirot uvek traži partnera za realizaciju svojih projekata i ako ima stabilan budžet. Saradnja sa ministrom Ljajićem je i do sada bila dobra, i nadamo se da će ona u budućnosti biti još bolja, rekao je Vasić.

Video prilog Televizije Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker