Lokalna samouprava

LIDL u Pirotu počinje sa radom od 10. oktobra

Prvi savremeni diskontni lanac Lidl nastavlja da širi svoju prodajnu mrežu otvaranjem prodavnice u Pirotu, koja će početi sa radom 10. oktobra u 08.00 časova ujutru, na adresi Vojvode Mišića 31.

 

„Kompanija Lidl nastavlja da se širi osluškujući zahteve i potrebe potrošača. Od sada će i građani Pirota imati priliku da se uvere u koncept pametne kupovine koju omogućava Lidl Srbija. Otvaranjem diskonta u Pirotu težimo da izađemo u susret potrošačima širom Srbije čineći dostupnim Lidl prodavnice, koje standardizovane i modernog dizajna pružaju jedinstveno iskustvo kupovine uz uštedu vremena“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Svečano otvaranje uveličaće nastup dečijeg hora iz Pirota koji će dočekati prve posetioce. Za sve Piroćance koji dođu na otvaranje nove prodavnice, pripremljene su posebne, atraktivne cene i akcije koje će trajati sve do nedelje.

Lidl prodavnica koja se otvara u Pirotu imaće gotovo identičan raspored kategorija, što će potrošačima koji poznaju Lidl koncept omogućiti lakše snalaženje i bržu kupovinu. Na policama će se rame uz rame naći Lidlovi brendovi koji zadovoljavaju potrebe potrošača širom sveta, kao i proizvodi domaćih dobavljača. Od neprehrambenih proizvoda, potrošači će u skladu sa sezonom u kratkotrajnoj ponudi imati jesenju kolekciju odeće i druge proizvode, kao što su mali kućni aparati, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i prodavnicu u Pirotu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europ” za 2018/2019.  

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 29 prodavnica u 22 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker