Sport

Lazarević: Nema lakih mečeva, Borac je odlična ekipa, uz maksimalno zalaganje do nove pobede

U 6. kolu prvenstva Radnički ovog vikenda, nedelja, 18. septembar u 16 časova, dočekuje SFS Borac iz Paraćina, koji trenutno deli drugo mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dva manje od prvoplasiranog Radničkog. Upravo iz tog razloga ovaj susret može se smatrati derbijem kola. Prema rečima šefa stručnog štaba “Belih”, Gorana Lazarevića, reč je o iskusnoj ekipi koja dugo ne zna za poraz, koja u svojim redovima ima nekoliko vrlo iskusnih igrača i prošlu “zonašku” sezonu završila je bez poraza.

“Dolazi nam ekipa koja je znatno pojačana i sigurno da nije slučajno da se nalaze u vrhu tabele. Nadam se jednoj dobroj fudbalskoj predstavi protiv tima koji hoće da se nadigrava, a nadam se da ćemo i mi nastaviti našu seriju koja je za sada obeležana dobrim rezultatima. Mi radimo na nekim detaljima i stvarima koje su nama značajne, i u fazi napada i u fazi  odbrane, i to je dosta korektno. Verujem da će biti još bolje, da ne govorim do detalja, ali momci sve to dobro shvataju i za sada sve to ide u dobrom pravcu” – rekao je lazarević.

On je dodao da u ovom kolu njegov tim nastupa u kompletnom sastavu. Neca Petrov se vratio posle povrede, cele nedelje je trenirao, Adžibaba je imao lakšu povredu, ali da se i na njega računa.

Dragan Ignić kaže da neće biti lako, ali on i njegovi saigrači očekuju pobedu.

“Jedino merilo je teren, tabela je takva kakva jeste, prvi smo, i želim da pozovem navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku. Nekog posebnog recepta za pobedu nema, mislim da smo svi mi ekipa, ginemo jedan za drugog, klizamo na svaku loptu, borimo se, dobri smo drugari, prijatelji, atmosfera je dobra i mislim da je to jedini recept za pobedu”- izjavio je Ignić.

Miodrag Kamenović, mladi štoper Radničkog, takođe, zadovoljan je atmosferom u Klubu i srećan je što se posle povrede ustalio u ekipi.

“Ustalio sam se na mestu štopera, tu  mi mnogo pomaže i iskusni Bojan Dojkić, branimo se dobro i kao što se kaže odbrana počinje od špica, ginemo za svaku loptu i očekujemo pobedu. Kao što je rekao Ignić družimo se i van terena, to nam mnogo pomaže i u igri, poznajemo se dobro i naravno u svakoj utakmici idemo na pobedu, a mnogo lakše biće uz podršku navijača i pozivam ih da u što većem broju dođu” – rekao je Kamenović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker