Sport

Lazarević: Jedino radom možemo da izađemo iz ove krize

Na konferenciji za novinare održanoj nakon utakmice Radnički – Metalac, treneri obe ekipe dali su svoje viđenje utakmice, u kojoj je Radnički poražen rezultatom 0:3. I trener Metalca, Miloš Kruščić, i trener Radničkog, Goran Lazarević, složni su da je prvih pola sata utakmice bio egal, i da se nakon dosuđenog jedanesterca sve promenilo u korist Metalca.

– Pribojavali smo se ove utakmice, jer smo znali da će dolaskom novog trenera doći do nove energije u timu Radničkog, što se ispostavilo kao tačno u prvih pola sata, tačnije do našeg postignutog prvog gola. Radnički je igrao dobro do tada, a onda su psihički pali, što je i razumljivo kada se pogleda tabela. Pirotu želim da što pre izađe iz ove situacije, jer ne zaslužuje da bude na začelju tabele. Mi kao klub imamo svoje ambicije, i iz kola u kolo težimo ka svom cilju, a to je povratak u elitu – istakao je Miloš Kruščić.

Goran Lazarević, novi trener Radničkog, imao je prošlu nedelju da upozna ekipu i da u tako kratkom periodu pokuša da promeni nešto na bolje.

-Slažem se sa kolegom Kruščićem da smo u prvih pola sata imali neki egal sa njima, stvorili par prilika, ali smo neshvatljivim greškama, koje se dešavaju pionirima, dozvolili da primimo golove. Metalac je ozbiljna ekipa, u prve tri po kvalitetu u ligi, a možda i najbolja i najorganizovanija. Što se nas tiče, mi moramo još mnogo više da radimo, jer jedino tako možemo da izađemo iz ovoga. Nemamo drugo rešenje. Selekcija igrača je takva kakva jeste, i do januara ne možemo ništa da promenimo. Moramo sa ovim što raspolažemo, a danas, na klupi nismo imali ni jednog odbrambenog igrača, ni beka, ni štopera. Anđelković je tražio na poluvremenu izmenu, pa smo morali Matovića da rotiramo. Ovo ne zanima publiku, i ne treba da zanima, ali su to naši realni problemi. Ponavljam, na nama je da mnogo više radimo i da ispravljamo greške – rekao je medijima nakon poraza Lazarević.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker