Gradska hronika

Lakše povređeni radnici se oporavljaju u pirotskoj bolnici-VIDEO

Trojica lakše povređenih radnika uspešno se oporavljaju u Opštoj bolnici u Pirotu. Po rečima dežurnog hirurga primarijusa doktora Aleksandra Lilića, koji sa svojim kolegama više od 24 sata neprekidno radi na zbrinjavanju pacijenata,oni su u vitalno stabilnom stanju.

Direktor Opšte bolnice dr Goran Petrović kaže da su teže povređeni radnici avionima transportovani na Univerzitetsku kliniku u Frankfurtu, o trošku kompanije u kojoj su povređeni radnici radili.

Pogledajte video prilog sa izjavama povređenih radnika Bobana Blagojevića, Nebojše Jovanovića i Saše Veljkovića, kao i dežurnog hirurga primarijusa dr. Aleksandra Lilića i direktora Opšte bolnice u Pirotu dr Gorana Petrovića.

Povređeni radnici koji su zbrinuti u Opštoj bolnici u Pirotu kažu da su zahvalni na profesionalnom ophođenju pirotskih lekara koji daju sve od sebe da im omoguće što brži oporavak, a povređene radnike obišli su i njihove kolege i nadređeni iz kompanije “Tigar tajers”, koja je trojici teže povređenih omogućila transport sa tri aviona u Nemačku gde će dobiti vrhunsku medicinsku negu i pomoć.

povredjeni radnici_1

povredjeni radnici_5

Od radnika su jutros izjave uzeli i inspektori rada.

povredjeni radnici_3

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker