Oglasi

Kursevi za frizere, masere, kozmetičare, šminkere od sada i u Pirotu

Kurseve za neka od najtraženijih zanimanja današnjice, u zemlji i inostranstvu, poput kurseve za frizere, kozmetičare, kozmetičare lica, masere, kurs za manikir, nadogradnju noktiju i mnoge druge slične kurseve odnedavno možete pohađati i dobiti dragoceni sertifikat i u Pirotu. 

akademija oxford kurs za frizera
Kurs za frizera – foto – Akademija Oxford

Kurs i obuka za frizere

Kurs i obuka za frizere predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način. Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite. Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja. Zato svako ko želi da se bavi ovim poslom kod nas može da pohađa ne samo obuku, već i najkvalitetniju praksu, u okviru koje stiče znanja i veštine koje su mu potrebne da bi započeo profesionalnu karijeru u kojoj će uvek moći da se osloni na sebe i svoja znanja, uz uslov da stalno prihvata i primenjuje nove module u oblasti nege kose, što sve zajedno ima za cilj da postane najbolji u ovom poslu, te da sve mušterije budu i više nego zadovoljne pruženom uslugom.

 

Kurs i obuka za kozmetičara

Na Akademiji Oxford poseban je vid edukacije za jednu od predviđenih edukacija kurseva nege lepote. Na profesionalan i primeren način obezbedili smo svima koji su zainteresovani za ovaj specifičan zanat da ga nauče i savladaju na najbolji i najpristupačniji način, kako bi bili u mogućnosti da savladavanjem svih predviđenih tehnika brže i lakše dođu do posla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kako vam se sviđaju završni radovi naših divnih polaznica kursa za šminkere? . . . Ukoliko želite da naučite tehnike šminkanja, da i vaše mušterije i modeli izgledaju ovako. Prijavite se. Prijave su do 01.06.2020. Čekamo vas!

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

Kurs kozmetičara u našoj školi pruža Vam mogućnost da se upoznate sa osnovama profesije aktuelnog i popularnog zanimanja – kozmetičara. Samo trajanje je tri meseca, u zavisnosti od mogućnosti obavljanja prakse koja se u najboljem vremenskom periodu održava tri do pet puta nedeljno u trajanju od osam sati. Nastava je teorijsko-praktična, i održava se u prostorijama naše škole. Materijal koji je polaznicima potreban za teorijsku nastavu obezbeđuje škola, te je samimm tim literature, polaganje ispita i dobijanje sertifikata uračunato u cenu. Praktična nastava se održava u priznatim kozmetičkim salonima u gradu sa kojima naša škola već godinama uspešno sarađuje i iz kojih izlaze, nakon obavljene prakse, zadovoljni i profesionalno obučeni budući majstori ovog zanata.

 

Za polaznike koji započinju poslovnu karijeru na radnom mestu Masera, koji obavlja relaks masažu

Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.

Kurs masera u našoj školi traje tri meseca, odnosno 76 školskih časova. Prvi deo same nastave odvija se u vidu savladavanja teorije, a drugi je posvećen praksi i praktičnom savladavanju veština masera. Sav potreban materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje škola. Praktični deo nastave, na koji mi stavljamo poseban akcenat, održava se u salonima u gradu, sa kojima naša škola godinama ima uspešnu saradnju. Nastava se održava tri puta nedeljno u trajanju od tri školska časa, a polaznici u dogovoru sa mentorom nastavu mogu prilagoditi svojim obavezama.

Sve informacije u vezi kurseva možete dobiti u Akademiji Oxford u Pirotu, u Ulici Knjaza Miloša 40, iznad Slatke kuće.

 

PR tekst

foto i video – Akademija Oxford

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker