ReportažaSport

Kurir:Švajnštajger obožava vino iz Pirota

Izvor:Kurir info

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger ne voli samo Anu Ivanović nego i Srbiju i Srbe, kao i naše proizvode.

Prvotimac Bajerna u našoj zemlji ima mnogo prijatelja, koji mu redovno donose srpske proizvode u Nemačku. U jednom intervjuu tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Švajnštajger je otkrio kako je veliki prijatelj košarkaškog trenera Svetislava Karija Pešića i njegove porodice, a zahvaljujući njemu zavoleo je i vino iz Pirota.

– Švajni obožava Srbe, posebno našeg trenera Svetislava Pešića, čak je išao na treninge košarkaške sekcije Bajerna iz Minhena kako bi se upoznao s načinom njegovog rada. Na putu za Brazil u avionu je nosio majicu s likom Pešića – kaže izvor Kurira i dodaje:
– U razgovoru s novinarima po sletanju posebno je pohvalio vino koje mu je Pešić poklonio iz rodnog Pirota. Tokom svog boravka u Srbiji Švajnštajger je probao još neke srpske specijalitete i rakiju. Najviše mu se dopada gibanica.

Ne treba zaboraviti ni human gest asa Bajerna – on je uplatio donaciju za Kraljevo, koje je pretrpelo veliku štetu u zemljotresu 2010. godine.

sp-pesic
Donirao i poplavljenima

– Bastijana su veoma potresli prilozi o ljudima koji su izgubili svoj dom u zemljotresu. Zajedno sa saigračima uplatio je veliku donaciju, koja je upotrebljena za sanaciju nekoliko kuća. On je donirao novac i nastradalima u majskim poplavama – zaključuje sagovornik Kurira.

Romansa između naše teniserke i nemačkog reprezentativca traje četiri meseca. Njihov poljubac u jednom restoranu na Novom Beogradu zabeležio je paparaco Kurira 6. novembra, kada je fudbaler došao u Srbiju kako bi s devojkom proslavio njen 27. rođendan. Anu i Bastijana upoznala je zajednička prijateljica.
Škola fudbala
OTVARA KAMP U SRBIJI

Švajnštajger planira da otvori fudbalski kamp, u koji će dolaziti deca iz celog sveta, a to su mu savetovali Anini prijatelji. On je poručio da smo veoma talentovana nacija za fudbal.

Kurir

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker