U sredu revija Silvane Tošić u Domu vojske

Podelite

Treću godinu zaredom naša sugrađanka Silvana Tošić prirediće modnu reviju na kojoj će predstaviti svoje najnovije kreacije inspirisane šarama pirotskog ćilima.Ovogodišnja revija nosi naziv “Sofra – po poznatoj pirotskoj šari – a njeno značenje je u najkraćem – okupljanje.

Autorka ističe da je posebno ponosna na kolekciju autentičnih pirotskih torbi,kao i na nekoliko glamuroznih haljina koje će biti predstavljene ovom prilikom.Kao i do sada,kreacije neće nositi proesionalni manekeni-već mladi uspešni Piroćanci.Modna revija će biti održana 29.avgusta u holu Doma Vojske u 20,30 h i deo je Pirotskog kulturnog leta.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1