Priprema se jubilarni 20. Salon knjiga i grafike, brojne aktivnosti Doma kulture u Pirotu

Podelite

Dom kulture Pirot danas je obeležio svoju slavu – Svetog Jovana Krstitelja. Direktor Doma kulture Miško Ćirić kazao je tim povodom da Dom kulture priprema brojne aktivnosti, a centralna na početku godine je svakako jubilarni – dvadeseti po redu Sajam knjige i grafike koji se održava narednog meseca. 

-Organizovali smo zaista dobar koncert u novogodišnjoj noći, sve naše sekcije uveliko rade, raspisan je konkurs za kratku priču, naš hor je imao koncert na Vračaru preksinoć a narednih dana – 28. januara očekuje nas koncert klasične muzike, 5. februara predstava Anđelke Prpić a za Svetog Trifuna planiramo otvaranje jubilarnog 20. Salona knjige i grafike. Zaista možemo da budemo ponosni i mi iz Doma kulture i Grad kao pokrovitelj, na to koliko traje ovaj Salon-kazao je direktor Ćirić čestitajući svima slavu Svetog Jovana.

Kolačarstvo za narednu slavu Doma kulture, Nebojši Iciću predala je Marija Tošić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1