Poziv fotografima: Konkurs (Ne)briga o kulturnom nasleđu u organizaciji Muzeja Ponišavlja

Podelite

Muzej Ponišavlja po šesnaesti put organizuje tradicionalni foto-konkurs pod nazivom (Ne)briga o kulturnom nasleđu. 

Fotografije mogu biti snimljene foto-aparatom i mobilnim telefonom. Autori mogu učestvovati sa više autorskih fotografija. Fotografije moraju biti u JPG formatu.

Radove treba poslati elektronskom poštom na adresu  [email protected], najkasnije do 15. februara  2018. godine. Takođe, potrebno je dostaviti ime i prezime autora, broj telefona kao i naziv fotografije.

Žiri Muzeja Ponišavlja pregledaće sve u roku pristigle radove i nagraditi najuspešnije autore. Već po tradiciji, najbolje fotografije sa konkursa biće izložene u Galeriji Muzeja Ponišavlja. Za sve dodatne informacije o konkursu obratiti se Pedagoškoj službi Muzeja ili na broj 064 89 79 454.

Ovo je 16. konkurs po redu, u okviru projekta (Ne)briga okulturnom nasleđu. Naše kulturno nasleđe možemo sačuvati samo ako ga dobro upoznamo.  Svoju ljubav prema prostoru, vremenu i ljudima koji su utkani u naše kulturno nasleđe, možemo izraziti i kroz fotografiju. Ove godine sugerišemo učesnicima konkursa da svoju pažnju usmere ka brizi i lepoti  koja se krije u našem kulturnom nasleđu, poručuju iz Muzeja Ponišavlja.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1