“Plavi zec” – predstava pirotskog pozorišta pred selektorom Malog Joakima

Podelite

Predstavu “Plavi zec” pirotskog Narodnog pozorišta sinoć je posmatrao i selektor Malog Joakima, jednog od vodećih pozorišnih festivala. Direktor pirotskog teatra Gradimir Filipović kazao je u gostovanju TV Pirot da će Narodno pozorište sa pomenutom predstavom učestvovati i na ovogodišnjem Pirotskom kulturnom letu, a tokom leta biće priređen i svojevrstan omaž glumcima koji su preminuli, a ostavili su neizbrisiv trag u pirotskom glumištu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1