Pirotski umetnici na izložbi u Hong Kongu

Podelite

Članovi Nove art scene i Društva likovnih umetnika i pedagoga Pirota učestvovali su na kolektivnoj izložbi Symphony 3 u JCCACu (Jockey Club Creative Arts Centre) u Hong Kongu. Gostovanje pirotskih umetnika na ovoj izložbi ostvareno je zahvaljujući uspostavljenoj saradnji sa članovima udruženja Prijatelji bele kutije iz Hong Konga i ličnim zalaganjem osnivača samog udruženja, umetnice i pedagoga Đo In Fan i gospodina Emila Jelenkovića. Otvaranje izložbe priređeno je 5. oktobra 2018.

Na izložbi učestvuju sledeći umetnici – članovi Nova art scena: Dragana Dragutinović, Bojana Nikolić, Vladimir Dončev, Jovana Kolić, Milica Lilić, Jovana Jocić, Mirko Stanimirović, Ivan Mitić, Milan Manić, Slavica Totić, Boban Krstić.
Takođe, svojim radovima predstavili su se i članovi Društva likovnih umetnika i pedagoga Pirota: Petar Đorđević, Momčilo Gogić, Vesna Golubović, Dušan Đurić, Vukašin Đorđević, Nikola Nikolić.
Zastupljene su različite likovne tehnike od crteža, kombinovanih tehnika, akvarela, ulja na platnu do fotografije i video radova.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1