Pirotski folklorci briljirali u Lisabonu (FOTO)

Podelite

Članovi prvog folklornog ansambla Doma kulture, koji su trenutno učesnici Međunarodnog festivala folklora u Lisabonu u Portugaliji, sinoć su imali prvi nastup koji je naišao na odlične reakcije publike u jednom od najlepših gradova Evrope. 

Kako je Pirotskim vestima kazao direktor Doma kulture Miško Ćirić, sinoć su pirotski folklorci imali prvi nastup.

-Imali smo prvi petnaestominutni nastup. Publika nas je dobro prihvatila. Festival je otvorio ministar kulture Portugalije što svedoči o tome da je reč o kvalitetnoj manifetaciji. Osim folklornih ansambala učestvuje i nekoliko horova. Mi smo smešteni u hotelu na dvadesetak kilometara od Lisabona na samom ušću reke Težo u Atlanski okean. Danas smo obilazili neka kulturno istorijska mesta a sutra nas očekuje novi nastup-kazao je Ćirić Pirotskim vestima.

foto Dom kulture Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1