Novogodišnji koncerti Doma kulture

Podelite

U petak, 21. decembar 2018. god. u dvorani Doma kulture Pirot sa početkom od 19:00 sati održaće se koncert sekcija Doma kulture.


Učestvuju:
– Škola gitare
– Horić
– Klub ritmičke gimnastike „Sirene“
– Plesni klub „QUICK 010“
– Plesna sekcija
Ulaz – 250 din.

U  subotu 22. decembar 2018. god. u dvorani Doma vojske Pirot sa početkom od 19:00 sati održaće se koncert Folklornog Ansambla i Hora Doma kulture Pirot..
Ulaz – 250 din.

U nedelju, 23. decembra u dvorani Doma kulture Pirot sa početkom od 19:00 sati održaće se koncert Plesne sekcije Doma kulture Pirot..
Ulaz – 250 din.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1