Mališani migranti iz Avganistana, Iraka, Irana posetili Muzej Ponišavlja

Podelite

Mališani – migranti iz Prihvatnog centra kod Pirota posetili su Muzej Ponišavlja kako bi se upoznali sa kulturom i istorijom pirotskog kraja. Kako kažu u Muzeju Ponišavlja, mnogi od mališana po prvi put su boravili u poseti nekom muzeju, a ova poseta realizovana je u saradnji sa Udruženjem za zaštitu životne sredine GEA iz Pirota i IOM-a – Međunarodne organizacije za migracije. 

foto-arhiva Muzeja Ponišavlja

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1