La Banda nastupila u Pirotu, dame sa tamburicama ulepšale veče pirotskoj publici

Podelite

Odlični sastav La Banda, tamburaški orkestar koga čine pripadnice lepšeg pola nastupio je večeras u okviru Pirotskog kulturnog leta na centralnom gradskom trgu. Ovaj orkestar, koji je dobitnik čak četiri nagrade na Tamburica festu i Starčevačkoj tamburici, karakterističan je po tome što nema klasičan tamburaški repertoar, već na tamburicama sviraju od džeza, latino ritmova do tradicionalnih pesama. Organizator koncerta je Dom kulture Pirot. 

Kako kažu članice ovog jedinstvenog orkestra, još od 2013. godine, kada je orkestar osnovan, teži se ka tome da se na tamburaškim instrumentima i bubnjevima interpretira zabavna, popularna, filmska i autorska muzike.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1