Godišnja izložba umetnika članova Društva likovnih umetnika i pedagoga Grada Pirota i Udruženja “Nova art scena”

Podelite

Godišnja izložba Društva likovnih umetnika i pedagoga Grada Pirota i Udruženja likovnih i primenjenih umetnika “Nova art scena” okuplja i predstavlja autore koji deluju i stvaraju u prostoru Grada, čineći presek trenutnih likovnih ostvarenja i različitih tematskih, stilskih pristupa i opredeljenja.

Izložbu su otvorile direktorka Galerije Čedomir Krstić Radmila Vlatković i dr Dragana Dragutinović, iz Udruženja “Nova art scena”.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1