Besplatno članstvo u biblioteci za prvake, popusti za školarce, porodične članarine…

Podelite

Osim brojnih programa, Narodna biblioteka Pirot je za predstojeći Salon knjige i grafike pripremila i brojne popuste za nove članove. Besplatne članske karte dobiće 383 đaka prvaka, a biće organizovani i tradicionalno izuzetno posećeni susreti sa dečjim piscima. Takođe, za vreme trajanja Salona važiće promotivne cene za učanjenje u biblioteku, za Dečje odeljenje godišnja članska karta koštaće 150 dinara, za odrasle 200, a moći će da se kupe i porodične članske karte po ceni od svega 250 dinara. 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1