Bela Palanka

Kulinarski okršaj „Izađi mi na teglu“ održan u Beloj Palanci

Kompanija Neoplanta je danas na svom štandu zabavnim aktivacijama i prilikom za degustaciju ugostila sve ljubitelje „srpskog kavijara“ na devetom po redu najvećem gastronomskom karavanu na Balkanu „Izađi mi na teglu“, održanom u centru grada u Beloj Palanci. Karavan je okupio najveće ljubitelje domaće paprike, koji su se međusobno suprotstavili u pravljenju ajvara, a sa ciljem dolaska do prestižne titule „Kralj ajvara“. Pored toga, svi posetioci koji su zastali kod Neoplantinog štanda, imali su priliku da učestvuju u mini-kvizu i odgovaranjem na zanimljiva pitanja osvoje korisne poklone.

„Kao vojvođanska kompanija koja je ekspert za pravljenje delikatesa rešili smo da podržimo ovaj događaj i svim takmičarskim ekipama, ali i posetiocima pružimo priliku da uživaju natenane I široooko u našim proizvodima. Kako bi se posetioci dodatno zabavili, organizovali smo i mini-kviz, čiji su tačni odgovori učesnicima donosili zanimljive poklone“, izjavila je Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

Kompanija  Neoplanta kao jedan od sponzora karavana, obezbeđuje poklone za trećeplasirane ekipe na svakoj lokaciji na koju karavan putuje, a na finalnom karavanu u Beogradu, tri najbolje ekipe dobiće i Široooko bicikle. Takmičenje je počelo krajem avgusta u Kuli (Ruskom Krsturu), nastavilo se u Požarevcu, Velebitu, Zaječaru i Dimitrovgradu, a nakon Bele Palanke, biće nastavljeno u još 9 gradova širom Srbije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker